MIDDEN - DELFLAND

Wollebrandconcert 2009 - Klassieke muziek onder de blote hemel

Vrijdagavond 18 september kunnen liefhebbers van klassieke muziek voor het vierde achtereenvolgende jaar genieten van een gratis openluchtconcert op recreatieterrein de Wollebrand te Honselersdijk.
Op een groot drijvend podium zullen diverse uitvoerende artiesten een rijk geschakeerd programma brengen voor het publiek, dat hiervan in ongedwongen sfeer op de oever kan genieten. Daarmee zet Dario Fo, ondernemers in de kunst, de traditie voort van een gezellige muzikale nazomeravond aan de Wollebrand, onder het motto "Klassieke muziek onder de blote hemel".

Romantiek

Voor het concert 2009 is als thema gekozen 'Romantische muziek', met ondermeer fragmenten uit Die Jahreszeiten van Joseph Haydn. Het programma wordt uitgevoerd door een aantal koren - het Poeldijkse koor Deo Sacrum, Het Westlands Mannenkoor en het Dario Fo-koor - samen met jonge solisten van Theaterschool Koperen Kees. Verder zijn er muzikale bijdragen van pianist Martin van Broekhoven en het ensemble Passe-Partout.

Wollebrandconcert 2008 - foto Dario Fo
Wollebrandconcert 2008 - foto's Emi Barendse (Dario Fo)

Onder de blote hemel

Ook dit jaar zullen bezoekers, romantisch gezeten aan de waterkant van de Wollebrand, weer volop kunnen genieten van prachtige muziek. Gezien het jaargetijde is het geen overbodige luxe een plaid, warme trui en misschien ook een parapluutje mee te nemen. En om er helemaal een geslaagde avond van te maken kan men gerust een picknickmandje en een klapstoeltje meenemen naar het terrein. Consumpties zijn ook ter plekke te verkrijgen.

Vrije toegang

De locatie waar het concert plaatsvindt is Recreatiegebied de Wollebrand, Broekpolderlaan 10, 2675 LJ Honselersdijk. De aanvang is 20.00 uur.
De toegang is gratis en na afloop van het concert gaat de pet rond.
Nadere informatie is te verkrijgen bij Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88, 2685 EP, Poeldijk, tel. 0174-244455 of via info@dariofo.nl 

Wollebrandconcert, foto Emi Barendse (Dario Fo)

Bron: Persbericht Dario Fo 4 september