MIDDEN - DELFLAND

Culturele- en Vrijwilligersmarkt bibliotheek Den Hoorn

Op zaterdag 12 september 2009 zal er tijdens de Open Monumentendag ook weer een Culturele- en Vrijwilligersmarkt plaatsvinden op het plein voor de bibliotheek Den Hoorn. Op deze dag kunt u zich laten informeren over zeer verschillend vrijwilligerswerk en kunt u kunstwerken kopen van plaatselijke kunstenaars. Voor de kinderen zijn er diverse workshops te volgen.

Tussen 10.30 en 14.00 uur zijn er ook optredens gepland van St. Caecilia, Guus Gardien, het Dario Fo en een vijfspraak tussen o.a. mevrouw van Nimwegen en de heer Potter. Muscled Lemon zal deze spetterende markt afsluiten.

Naast al deze gezellige activiteiten kunt u ook, met korting, kaarten kopen voor het nieuwe culturele seizoen 2009/2010 van de bibliotheek Maassluis I Midden-Delfland. In ons Cultureel Programma 2009/2010 zijn zeer bekende schrijvers uitgenodigd en u kunt aan diverse workshops deelnemen.

In Maasland zal bibliotheek ook vertegenwoordigd zijn op de Open Monumentendag. Rondom 'de Schilpen' zullen diverse kraampjes staan, waaronder ook een kraam van de bibliotheek. Daar kunt u ook terecht voor ons nieuwe Cultureel Jaarprogramma 2009/2010 met de daarbij behorende kortingsactie.

Wilt u in de stemming komen voor de Open Monumenten dag? Neem dan alvast een kijkje in een van de bibliotheken van Maassluis I Midden-Delfland want elke bibliotheek heeft voor deze dag een speciale expositie gemaakt met allerlei informatie over monumenten en over deze dag.

Culturele- en Vrijwilligersmarkt bibliotheek Den Hoorn - 12 september 2009
Organisatoren Culturele- / Vrijwilligersmarkt 
Den Hoorn (Jeannemieke Hectors (links) en 
Ria van der Heul - beiden van bibliotheek Den Hoorn)

Culturele- en Vrijwilligersmarkt bibliotheek Den Hoorn - 12 september 2009