MIDDEN - DELFLAND

Midden-Delfland Dag, zaterdag 20 juni 2009

Midden-Delfland heet op zaterdag 20 juni tussen 10.00 en 17.00 uur iedereen welkom onder het motto ´Midden-Delfland, een manier van leven' met meer dan 80 activiteiten! 
Bekijk het verslag van deze mooie dag!

De Midden-Delfland Dag 2009 komt er aan. Meer dan 80 evenementen in het hele Midden-Delfland bieden voor elk wat wils: drie fietstochten met de Rabobank, vaartochten vanuit verschillende startpunten, bezoeken aan boerderijen, veel muziek, cultuur, eten en drinken, en nog veel meer. 

De affiche, het programmaboekje en de site van de Midden-Delfland Vereniging geven de bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om er een dagje- uit van te maken.

3 fietstochten

Op zaterdag 21 juni kunt u met de RABOBANK Midden-Delfland fietsdag vanuit 9 startplekken via 3 fietstochten vrijwel alle attracties van de Midden-Delfland Dag aandoen, al zal het vrijwel onmogelijk zijn om overal te gaan kijken en meedoen!

Midden-Delfland Dag

Opening bij het Boerol Festival

De Midden-Delfland Dag wordt dit jaar om 10.00 uur geopend bij het Boerolfestival, Woudseweg 180 in 't Woudt met een knallende start door Burgemeester Rodenburg. De hele dag is er tijdens het Boerolfestival van cultuur te genieten.

Het boek "Markant Midden-Delfland" een wereld apart

Dit prachtige boek met 400 foto's van het landschap en de bewoners van Midden-Delfland heeft tijdens de Midden-Delfland Dag de speciale prijs voor de bezoekers van de Midden-Delfland Dag die lid worden van de Midden-Delfland Vereniging. Bij het lidmaatschap voor 2 jaar voor € 30,00 krijgt u het boek cadeau.

Midden-Delfland Dag

Veel activiteiten op 15 locaties

Op 15 locaties verspreid over het Midden-Delfland, zijn er daarna de hele dag activiteiten, meestal gericht op ´meedoen` en leuk voor het hele gezin. Ook is er muziek te beluisteren en toneel te zien! Vrijwel alle activiteiten zijn gratis. Soms is er wel een beperkt aantal plaatsen of gelden speciale bezoek- of vertrektijden.

Alles is te lezen in het programmaboekje dat op allerlei plaatsen in en rond het gebied voor u klaar ligt. Ook op de site van de Midden-Delfland Vereniging www.middendelflandvereniging.nl kunt u het programmaboekje downloaden en de laatste informatie lezen.

Midden-Delfland Dag