MIDDEN - DELFLAND

Special "Naar Buiten! 2009" met waardevolle recreatietips

7 april. De lente staat voor de deur en dat betekent dat velen weer staan te trappelen om naar buiten gaan, bijvoorbeeld de Zuid-Hollandse recreatiegebieden in. G.Z-H en de Zuid-Hollandse en Zeeuwse (natuur- en) recreatieschappen brengen deze lente opnieuw in samenwerking met andere terreinbeherende organisaties de recreatiekrant "Naar Buiten! 2009" uit. Mis deze special niet, er staan waardevolle recreatietips in!

Recreëren in Zuid-Holland. Fietsen, wandelen, rustig genieten van de natuur of misschien wel iets actief ondernemen. Er zijn talloze opties. G.Z-H en de recreatieschappen brengen dit jaar in samenwerking met de provincie Zuid-Holland, Gemeente Midden-Delfland, promotie Platform Midden-Delfland, Gemeente Den Haag (Groenjaar 2009), Duinwaterbedrijf Zuid-Holland, Stichting Het Zuid-Hollands landschap, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten de recreatiekrant "Naar Buiten! 2009" uit. Deze special staat bomvol waardevolle recreatietips en artikelen over groen en recreatie. Door samen de samenwerking met de andere organisaties heeft de krant een gevarieerd en uitgebreid aanbod en kan de lezer diverse ideeën voor zijn of haar vrijetijdsbesteding opdoen in Zuid-Holland. Dit is het derde jaar op rij dat de krant wordt uitgebracht.

Verspreiding

De 16 pagina's tellende krant wordt in week 16 en 17 verspreid in Zuid-Holland - oplage 1.300.000 - als special bij de Wegener huis-aan-huis kranten.

Klik hier voor de digitale 'Naar Buiten' krant in PDF

Naar buiten - recreatiegebieden in Zuid-Holland

Digitale recreatiekaart

Voor mensen die op zoek zijn naar meer informatie, is er naast de krant een digitale recreatiekaart beschikbaar. Op iGoogle is de kaart samengesteld, hierop wordt o.a. duidelijk waar recreatie- en natuurgebieden geografisch liggen, ook is er informatie over de gebieden terug te vinden. Kijk voor meer informatie op www.recreatiezuidholland.nl en klik op de banner Naar Buiten!, de digitale recreatiekaart.